Privatlivspolitik og anvendelse af Cookies
Introduktion
Når du besøger OJABiler.dk indsamles der ikke oplysninger udover dem du selv indtaster. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer du kan blive bedt om at indtaste og hvad formålet er samt hvor længe oplysningerne opbevares.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle typer af informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter OJABiler.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, bestiller en prøvekørsel af bil, beder om at vi kontakter dig, bestiller et tilbud eller registrerer dig som bruger  på vores website.

Vi indsamler og behandler typisk følgende type oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer og geografisk placering. Det hele sker i det omfang, du selv giver eksplicit samtykke til og du indtaster selv informationerne. Derudover behandles: navn, telefonnummer, e-mail, og adresse. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af leasingtilbud eller bestilling af en prøvetur.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og gøre din selvbetjening så nem og brugervenlig som muligt. Derudover bruges oplysningerne til at optimere OJABiler.dk som site og til at kunne levere services, der er relevante for dig, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, brugtbilssøgning og tilbud du selv har bedt om.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i de tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Du kan se, hvor lang tid vi opbevarer dine informationer i skemaet. Alle persondata slettes såfremt du ikke gør brug af den service du har bedt om.

Videregivelse af oplysninger
Alt data om din brug af websitet, der videregives fra OJABiler.dk, behandles ene og alene af OJA Biler ApS, der ejer websitet.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@ojabiler.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
OJA Biler ApS
Skaus Vej 7, Over Jerstal
6500 Vojens
CVR-nr: 19430243
Tlf: 74 54 75 68

Cookies
OJABiler.dk anvender p.t. ikke cookies.


Senest opdateret 21.05.2018
Copyright (c) 2017 OJA Biler

Privatliv og persondata betingelser