Prøv vores låneberegner til billån og få et billån hos OJA-biler

Du kan låne penge til dit bilkøb hos os. Så er du sikret nogle af markeds bedste renter og betingelser.

Hos OJA-Biler kan vi tilbyde konkurrencedygtige lån til bil. Vi kan finansiere dit bilkøb med et finansierings tilbud, der kan slå de fleste bankers. Prøv os gerne af og få et uforpligtende tilbud på dit bilkøb.
Vores billån tilbydes i samarbejder med AL-Finans, der er ejet af Arbejdernes Landsbank.

Prøv vores “låneberegner billån” nederst på siden. Du kan indtaste i de forskellige felter og lave beregninger. Husk det er kun vejledende.

Låneberegner Billån
Billån gennem al finans hos OJA biler

Et lån til bil gennem AL-Finans kræver en udbetaling på 20% og var. rente starter ved 2.2%. Man kan også vælge fast rente. Rente og løbetid afhænger af bilens alder.

 

AL-Finans er ejet af AL-Bank (Arbejdernes Landsbank) som de seneste 11 år i træk er kåret som Danmarks Bedste Bank. Det er AL-Finans som administrere låneaftalerne og opkræver låneydelserne.

Billån fra o kr i udbetaling

Få dit billån gennem Accept Auto – det er nemt og billigt! Her får du et attraktivt og fordelagtigt billån, og det er hurtigere og nemmere oprettet end du tror.

 

Billån fra 0,- i udbetaling
Markedets bedste muligheder
Hurtigt svar på dit billån
Du bevarer dine lånemuligheder i banken
Kan indfries når det passer dig
Tryg og sikker finansiering.

Lad os rådgive dig om den bedste finansieringsform, så du træffer den for dig bedste beslutning. Ansøgning udfylder vi i fællesskab og efter få minutter får du svar.
Låneberegner

Brug vores låneberegner billån til at beregne betalinger i løbet af dit lån. Indtast dine oplysninger for at se, hvor meget dine månedlige ydelser kan være. Du kan justere lånets længde, udbetaling og rentesats for at se, hvordan disse ændringer hæver eller sænker dine betalinger

Denne låneberegner til billån kan KUN bruges som vejledende

Price *

Rente *

%

Periode (måneder) *

Udbetaling

Kr.

Månedlig betaling

-

Rente i alt

-

Betaling i alt

-

Evt. Gebyrer er ikke inkluderet i denne beregning, som kun er et skøn. Månedlige betalingsestimater er til informationsformål og repræsenterer ikke et finansieringstilbud fra sælgeren af ​​dette køretøj.
Copyright ojabiler.dk © 2021. All rights reserved.