Om OJA-Biler

Over Jerstal Autohandel har ligget på Skausvej 7 siden 1975 og i 2016 fejrede vi 40 års fødselsdag. I Sønderjylland ved man, at det er hos os man finder det store udvalg af nyere biler i alle prisklasser og derfor er vi helt naturlig det bilhus man ligger vejen forbi, når der skal kigges på ny bil.
En god bilhandel for dig som køber, kræver at du får den bil du ønsker dig, til den rigtige pris og uden bøvl. Og dét er præcis hvad vi er sat i verden for at opfylde og har levet af de sidste 40 år! Hos os vil du opleve Tryghed… Vi har handlet biler siden 1976 og formår fortsat øge antallet hver eneste år. Derfor er du i gode hænder hos os og det vil du mærke så snart du træder ind af døren.
Kvalitet er ikke bare et ord… Alle vores salgsbiler håndplukkes og for at nå gennem nåleøjet er der nogle minimumskrav de skal opfylde: én ejer, alle services skal være overholdt og fremgå af servicebogen og de må ikke have haft en større skade. Selvom vi sælger brugte biler så har vi det bedst med at de ser ud som og kører som en ny. Derfor gennemgår de alle en omhyggelig kosmetisk og teknisk klargøring, iden de sættes til salg. Nogle vil påstå at en brugt bil fra Over Jerstal er flottere end en ny – men det synes vi du selv skal vurdere.
Du bestemmer selv hvilken Garanti du vil have… På en brugt bil hos os medfølger som standard 24 måneders reklamationsret i.h.t købeloven. Hvis du ønsker det, så kan alle vores biler gennemgå en brugtbilattest hos Applus eller FDM og du kan vælge om den skal leveres med en udvidet 12,24 eller 36 måneders 100% garanti. Brugtbilattester skal du selv betale, men vi udbedre gratis evt O-fejl. Hvis du vælger at købe en bil hos os med en udvidet 12,24 eller 36 måneders garantiforsikring, så betaler vi halvdelen af præmien. Vores motto er Mere Bil – Mindre Bøvl og det gælder uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i det øvrige Jylland. Over Jerstal Autohandel drives i dag af Lone og Peter Henningsen og blev grundlagt af Lones far tilbage i 1976. Bilhuset har eget autoværksted, Erhvervscenter og Skadecenter.
Følg os

Kunderne siger

"
Vi er 3. generation af bilkøbere hos OJA-Biler - Det bliver nok også til 4. generation

Lad os finde din bil

0

Års erfaring

med biler

0
Glade kunder
Copyright ojabiler.dk © 2021. All rights reserved.